NİĞDE / ÇAMARDI - ÇAMARDI İMAM HATİP ORTAOKULU

03887112029
Yeni Mh. Doğan Baran Cad. Çamardı/Niğde
Vizyon
Yüksek vasıflı eğitimciler ve çalışanlarla Türk milli eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda;öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili becerili ve iyi bir ahlaka sahip niteklikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Öğretmenler,destek elemanları,veliler,idereciler ve okul müdürü olarak biz gelecegimiz olan öğrencilerimizin değerli olduğunun farkındayız.Okulumuzun bu gün olduğu kadar gelecekte de en iyi hizmeti vermesinde önemli rol oynadığımızın bilincindeyiz. Geleceğimizi bilgi toplumu haline getirebilmek için, yerinde sayan değil,yenilik getiren liderle; görevine tutkun, sorumluluklarını bilen, teknolojiyi kullanabilen öğretmen kadromuzla başarıya bireysel değil ekip ruhu ile ulaşılabileceğinin inancında olan bir ekibiz.
Öğretim Şekli :Tam Gün
09.00-15.30
İlçemize Niğde ve Adana-Pozantı´dan seferler bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Merkez nüfusu 4000, toplam nüfusu 15000 olan ilçemiz dağlık bir alan üzerine kuruludur.
Okulumuz ilçe merkezinde olup, İl Merkezine 66 km mesafededir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu